Vans all-weather mountain edition

In het najaar van 2017 komt Vans met een waterbestendige collectie All-Weather Mountain Edition-kleding, -accessoires en -schoenen voor dames en heren. Deze lijn is ontworpen om de elementen en de heftigste weersomstandigheden te weerstaan.

Schermafbeelding2017-09-14om14.01.49.140730

De nieuwste versie van de All-Weather Mountain Edition-collectie bevat een uitgebreid assortiment aan nieuwe kleurstellingen voor dames en heren met bovenkleding die perfect aansluit op de kleding- en schoenencollectie van Vans. Elke dames- en herenjas is gecoat met 1K DWR (duurzame waterafstotende coating) en houdt je in de koude jaargetijden warm en droog. De progressieve lijn in de klassieke Classic California-stijl van Vans is versterkt met verbeterde isolatie zonder aan functie en comfort in te boeten.

Als aanvulling op het kledingassortiment komt Vans ook met een robuuste All Weather Mountain Edition-schoenencollectie binnen Vans Classics. De items van de collectie zijn voorzien van eersteklas Scotchgard® afgewerkte leren en suède bovenstukken, warme voeringen en een isolerende laag tussen de binnen- en buitenzool om je voeten warm en droog te houden. De stevige Vans-buitenzool komt voort uit 20 jaar ervaring in het vervaardigen van snowboots en mixt stijl met functie. Zo heb je schoenen die probleemloos de kou aankunnen.

Schermafbeelding2017-08-14om15.04.51.150516

Reacties

comments