On Tour VII

Waar hebben ze de beste breakkies? En waar zijn de lekkerste cocktails? FatKidsCake neemt je deze week mee naar this week favorite spots.

Breakkie
Dit is echt ontbijt voor champions. Voor echte liefhebbers en mensen die ’s ochtends best wat lusten. Bij MOOK krijg je namelijk de lekkerste pancakes van Amsterdam. Je kunt kiezen voor verschillende toppings, die verschillen van zalm tot fruit overgoten chocolade. Een feestje om je dag mee te beginnen.

Coffee
Het is misschien een stukkie uit de richting, maar Pont13 is echt een spot waar je een keertje heen moet. Ergens bij de Houthavens ligt een pont, Pont13 dus, met heerlijke koffie, een fijne kaart én prettige biertjes. Maar laten we dus eerst beginnen met die koffie.

Lunch
The Meets is een hippe tent met liefde en zorg voor het eten. Klinkt een beetje zweverig, maar die vibe wordt al snel aangepast als je de lange brickwall en de industriële inrichting ziet. Toffe kleine sport op het Cornelis Troostplein. Niet heel nieuw meer, maar zeker het proberen waard!

Dinner
De Utrechtsestraat blijft een van onze favoriete straatjes in Mokum. Op een of andere manier zijn alle winkels hier wel relax, om maar niet te spreken over de eetgelegenheden! En dan in het bijzonder Bar Moustache, een tent waar ze weten wat lekker eten is en waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Top!

Late Night
Hier ga je heen voor de cocktails. De Wibautstraat is aan een flinke inhaalslag bezig en telt inmiddels weer behoorlijk mee (hoewel die straat een aantal jaar geleden nog uitgeroepen is tot de lelijkste straat van Amsterdam !!). The Pool zit op de Wibaut en schenkt cocktails waar je er niet maar 1 van kunt proeven…

Beeld: iStock

Beeld: iStock

Reacties

comments