The Naked Truth || Saartje Bakker

Tussen al die knappe koppen hebben wij het lekkerste van het lekkers voor je. We stellen ze een paar vragen die jij altijd al wilt weten, maar nooit echt durft te vragen. Een paar biertjes en tequila shots verder en wij doen het voor je!

DSC_8016 saartje2

Deze week: Saartje Bakker

Saartje, wie had jij altijd boven je bed hangen?
Ik was stiekem een beetje verliefd op m’n vriend en hij zag me nooit echt staan en wist het helemaal niet, maar inmiddels wel. En nu ligt ‘ie in m’n bed!

Dit moet je even uitleggen…
Oh, ja ik heb voor hem gewerkt. En nu een jaartje terug toonde hij ook interesse in mij. Maar qua old school artiest heb ik nooit echt iemand boven m’n bed gehad. Hitkrantposters, maar nooit echt 1 artiest.

Jij hangt waarschijnlijk ook boven een aantal bedden. Why denk je zelf?
Vanwege m’n looks denk ik?! Ik zou me wel vereerd voelen, maar ik weet het niet. Ik sta niet in kalenders ofzo, maar wie weet ooit nog.

Wat is je meest genânte ervaring?
Heel veel genante momenten, ik ben super klunzig. Ik ben echt zo onhandig en vooral na een paar borrels, dan gaat er altijd wel wat om.

Waar ga je heel slecht op in de kroeg?
Awkwardness, als iemand niet weet wat ‘ie moet zeggen. Daar word ik zelf ook heel ongemakkelijk van.

DSC_8122

Waar ga je juist weer heel goed op?
Als iemand wel gewoon zelfverzekerd is en weet wat hij wilt. Al moet ‘ie zichzelf niet te lekker vinden, dat is ook juist weer helemaal niet sexy! Zelfvertrouwen uitstralen vind ik wel heel sexy.

En, wat is jouw guilty pleasure?
Heel fout eigenlijk, maar toch wel Temptation Island. Heerlijk. Als ik er nu aan terugdenk, hoezo? Maar toch wel, heerlijk!

Last but not least, wil je een geheim met ons delen?
Ik heb dus een elfenoortje. Niemand weet dat, nouja, nu dus wel. Ik heb verder niet echt geheimen…

Reacties

comments