The Naked Truth || TESS DEWI

Tussen al die knappe koppen hebben wij het lekkerste van het lekkers voor je. We stellen ze een paar vragen die jij altijd al wilt weten, maar nooit echt durft te vragen. Een paar biertjes en tequila shots verder en wij doen het voor je!


Deze week: Tess Dewi

Tess, wie had jij altijd boven je bed hangen?
I’m a 90’s kid dus de spice Girls en backstreet boys hoorde daar zeker bij.. verder had ik altijd stiekem een beetje een girl crush op Avril lavigne.

Jij hangt waarschijnlijk ook boven een aantal bedden. Why denk je zelf?
Dat zou ik awesome vinden! Dus mocht dat zo zijn laat het me dan even weten! Ik ben in staat om persoonlijk mijn handtekening langs te brengen! Maar voor nu nee, ik denk het niet!

DSC_7784

Wat is je meest genĂ¢nte ervaring?
Dat was vast die keer dat Karma bij te pakken had. Ik was nog aan het nagenieten van de val van mijn beste vriendinnetje in een club, (ze kon zich nog maar net opvangen in de armen van een vreemde gozer) toen ik zelf volle bak de trap af kletterde. Maar niks niet opgevangen door een vreemde gozer, gewoon met m’n neus op de grond, vlak voor de rij van de WC. Top.

Waar ga je heel slecht op in de kroeg?
Je kent die gasten toch wel die al veel te veel hebben gedronken, stinken naar zweet, hopen dat het helpt om te smakken op een kauwgompje en dan vervolgens een heel vragenlijstje in je oor schreeuwen terwijl ze in je aura staan..

Waar ga je juist weer heel goed op?
Hmm.. lastig.. maar oogcontact met de mooiste man van de avond doet het altijd goed.

DSC_7854

En, wat is jouw guilty pleasure?
De kipnuggets van de mac donalds, het liefst 20 stuks verpakt in 1 doos allemaal voor mij alleen.. Ik deel mijn kipnuggets nou eenmaal niet graag.

Last but not least, wil je een geheim met ons delen?
Mijn liefde voor katten gaat zo ver dat mijn sokken verzameling kattiger is dan dat ik eigenlijk zou willen…Oeps.

DSC_7782


Photography: Ilsoo van Dijk
Styling: Bridget van Alphen
Special Note: GanbarooPR

Reacties

comments