The Naked Truth || Benthe Liem

Tussen al die knappe koppen hebben wij het lekkerste van het lekkers voor je. We stellen ze een paar vragen die jij altijd al wilt weten, maar nooit echt durft te vragen. Een paar biertjes en tequila shots verder en wij doen het voor je!

Deze week: Benthe Liem

Benthe, wie had jij altijd boven je bed hangen?
Justin Bieber, echt al heel lang. Toen ik 13 was ging ik voor de eerste keer naar een concert van hem. Ik ben echt diehard Justin Bieber fan.

Schermafbeelding 2017-06-24 om 21.04.44

Hangt ‘ie nog steeds boven je bed?
Yes, soort van…

Jij hangt waarschijnlijk ook boven een aantal bedden. Why denk je zelf?
Ik zou het creepy vinden, maar tegelijkertijd zou het ook wel heel grappig zijn… Maar dan moet ik eerst echt nog een leuke foto maken waarvan mensen denken ”Dat wil ik wel boven m’n bed hangen..”
De Playboy ofzo.

Schermafbeelding 2017-06-24 om 21.04.25

Wat is je meest genĂ¢nte ervaring?
Ik ken weinig schaamte, maar qua rare dingen, het boeit me gewoon niet zo veel als ik iets raars doe. En ik vergeet ook altijd weer die momenten…Wel vind ik het altijd heel ongemakkelijk om iemand gedag te zeggen, een knuffel, een kus of drie. Dat vind ik echt lastig en daar ga ik vooral gewoon over nadenken.

Waar ga je heel slecht op in de kroeg?
Jongens die echt veel te zelfverzekerd zijn en denken ”ik kan haar wel fixen,” vind ik echt verschrikkelijk.

Schermafbeelding 2017-06-24 om 21.06.09

Waar ga je juist weer heel goed op?
Als ‘ie een beetje awkward is. Als hij gewoon niet zo goed weet wat ‘ie moet zeggen, dat vind ik echt heel fijn. Alleen is ’t gekke dat de jongens waar ik uiteindelijk op val dat helemaal niet zijn. Best wel gek.

En, wat is jouw guilty pleasure?
The Kardashians. Ik vind het heerlijk om op youtube filmpjes te kijken.

Schermafbeelding 2017-06-24 om 21.05.02

Reacties

comments