Magnum huurde het Conservatorium hotel af voor de ultieme pyjama party. Wij waren erbij…

In het inmiddels vier jarig bestaan van Fat Kids Cake hebben we onze fair share van PR events wel gehad. Hippe types in combinatie met een toffe bar en een goeie DJ staan al snel garant voor goeie posts op Insta en Facebook. Sowieso zijn we overal bij, maar toen de uitnodiging van Magnum op de mat lag, wisten we meteen dat dit geen regulier PR borreltje zou worden.

Tijd & locatie
We kregen een tijd en locatie. Verder werden we verzocht onze finest pyjamas mee te nemen en om de avond in te gaan met het motto Break the Rules. Magnum had voor dit feestje dus tout bekend Instagram uitgenodigd om een old school pyjamafeestje te houden in het Conservatorium hotel. Met deze ingrediënten werd het ons meer dan duidelijk dat de inschatting van ‘geen regulier PR eventje’ een flinke understatement was.

We werden opgewacht door een legertje aan Magnum employees én een chocolade welkomstpakketje lag al op ons te wachten bij het betreden van de kamer. En wat voor een kamer. Het Conservatorium hotel als decor voor een wilde pyjamaparty en met de combinatie van een nacht vol chocolade en champagne als afrodisiaca, bereidden ze ons voor met chocolate flavoured condooms op het hoofdkussen.

DSC_3149DSC_3157

Pleasure seekers
In record tempo kleedden we ons om. Tijd om het hotel te ontdekken en meer dan dat. Als heuze pleasure seekers hebben we de tofste acts in de mooiste hotelkamers meegemaakt. Chocola was hierbij uiteraard het thema. Denk aan een bad gevuld met pure chocolade én een naakt model; denk aan een privé concertje in het penthouse met een sensuele dansvoorstelling; denk aan een pillowfight op het grootste bed ever of aan een geheime experience achter gesloten deuren met cacaopoeder door de neus.

DSC_3159

Inmiddels drie champagne verder werden we verzocht ons naar de lobby te verplaatsen om daar de grote aftrap van de Magnum pints te vieren. De zaal was tot de nok toe gevuld met zo’n beetje alle koppies die je regelmatig op Instagram tegenkomt. Voor een feestje in pyjama met het Conservatorium hotel als decor hoef je ons geen twee keer uit te nodigen en daar dacht de rest duidelijk ook zo over. Vrouwen gehuld in negligé en weinig verhullende japonnetjes danste wulps op de hitjes van Kraantje Pappie.

Nadat een model, gewapend met een moker, de chocolademuur van Magnum afbrak, kregen we allemaal de ultieme pleasure; een complete pint made to be broken. Het volume werd in het rood gedraaid en de temperaturen stegen tot tropische hoogte. Nog meer champagne werd uit de koeling gehaald en nog voordat je bij je laatste slok was, stroomde het bubbelend goud al weer tot de rand.

DSC_3213  DSC_3161

In style
Na het feestje in de lobby werd er nog een after doorgezet met de lekkerste cocktails en kleine hapjes. Een avond die nog tot in de vroege uurtjes doorging. Een avond die met the perfect breakfast, in stijl natuurlijk, werd afgetopt. Een avond waar nog lang over gesproken zal worden. Het werd tijd om uit te checken, de kamer te verlaten. Wat een legendarische feest…

DSC_3184DSC_3307 DSC_3322 DSC_3312 DSC_3241 DSC_3301 DSC_3291 DSC_3288 DSC_3284DSC_3275 DSC_3231 DSC_3225DSC_3287

Reacties

comments