Geen idee waar je heen moet @ Bali? Canggu biedt het antwoord

We kennen Seminyak allemaal, maar wist je dat het op Canggu ten noorden van Seminyak misschien nog wel vetter is? Geen idee waar je dan heen moet gaan? Geen paniek; wij hebben de ultieme hotspots voor je. 

Deze plekken moet je dus sowieso heen als je naar Canggu BALI gaat.

Gimme Shelter
Zin in een avondje rock&roll? Dan moet je echt even een drankje drinken bij Gimme Shelter. Goede muziek, life bands en simpele drankjes. Win: de drankjes zijn ook redelijk cheap, prima vertoeven dus.

Finns Beach Club
Hier vind je en heerlijk zwembad en een fantastisch ontbijt. Niet zo vroeg uit de veren? Dan kun je hier ook heel goed lunchen of dineren. En vanwege het spectaculaire uitzicht over de oceaan in combinatie met de frisse cocktails is dit echt een favorietje.

Old Man’s
Iets met surfers, toeristen en het strand. Een combinatie die prima samengaat en het leuke, je ontmoet hier mensen van over de hele wereld. Grote kans wel dat er ook Nederlanders tussen zitten…Old Man’s is wel een van de toeristische spots.

blue swimming pool under palms in Bali in sunlight

Tusu
Tusu is waar je jungle fever krijgt. Tussen al het groen bestel je de lekkerste drankjes en luister je naar relaxte hiphop.

Deus
Zeker een hippe toko op Canggu, vooral op zondag is het er druk, maar wel The party going strong.

 

 

Reacties

comments