DJ Jackmaster hoofd act tijdens Skyfest, een festival geproduceerd door Elrow

Desperados blijft creatief in de party scene en sluit het festival seizoen af op 16 september 2017 met het organiseren van een bijzonder eendaags festival dat de ruim 1500 festivalgangers nog lang bij zal blijven: Skyfest.

Na alle onvergetelijke Desperados ervaringen op meer dan honderd festivals in Nederland is er nu Skyfest ter afsluiting van het festival seizoen; een gevarieerd en hoogwaardig muzikaal evenement waarbij (house)muziek van topniveau, afkomstig van Dj’s en muzikanten uit de hele wereld, gemixt wordt met een dance belevenis die – letterlijk – sky high gaat. Skyfest vindt plaats op en boven een festivalterrein onder de rook van Barcelona (Spanje). Een exclusief festival voor slechts 1500 gasten; Desperados liefhebbers kunnen kaarten kopen en winnen!

Winactie

Om Desperados-drinkers wereldwijd kennis te laten maken met dit unieke festival, worden er in ieder land een aantal compleet verzorgde weekenden in partystad Barcelona weggegeven, inclusief tickets voor Skyfest. Prijswinnaars vliegen met twee vrienden naar Spanje om het unieke festival van begin tot einde te beleven.

In Nederland kunnen kaarten worden gewonnen na aanschaf van een Six pack Desperados. De kaarten kunnen worden verkregen via het inleveren van een kassabon bij één van de duizend deelnemende winkels die zich hebben aangesloten bij de Win-actie ofwel het uploaden ervan op het online platform Scoupy.

Kaarten kunnen ook worden gekocht via residentadvisor.net/DesperadosSkyFest.

Reacties

comments