B&O opent Pop-Up Store in Amsterdam

High-end audiomerk Bang & Olufsen heeft onlangs haar eerste pop-up store in Amsterdam geopend. De Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean is gesitueerd in The Pelican Studio aan de Amsterdamse Raadhuisstraat en ingericht door designer Germans Ermičs.

De getoonde spring/summer 2018 collectie bevat hoogkwalitatieve lifestyle limited edition speakers en headphones, geïnspireerd door de levendige en krachtige kleuren van de oceaan. Designer Germans Ermičs: “In Amsterdam is overal water en het fascineert me altijd: het is mysterieus en verandert constant. De reflectie van het licht zorgt ook voor interessante kleuren.”

Zijn interpretatie daarvan is verwerkt in de Pop-up Store, die op een bijzondere manier wordt gepresenteerd: op speciaal ontworpen zuilen van kleurrijk dry coated aluminium en tavertine. Ermičs: “Ik wilde de winkel als een tentoonstelling inrichten, waarbij ieder product op een unieke manier wordt getoond.”

De Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean is nog tot 5 augustus 2018 open. Het adres: Raadhuisstraat 35, Amsterdam

Reacties

comments