Bacchus Wijnfestival viert lustrum met twee festivalweekends

57.832 flessen wit, 48.942 flessen rood, 14.577 flessen rosé en bubbels en 60.000 bezoekers bewijzen dat Bacchus Wijnfestival sinds de eerste editie in 2014 een iconische status heeft opgebouwd. Het lustrum wordt dan ook specialer dan ooit. Bacchus Wijnfestival keert in juni twee opeenvolgende weekenden terug in het Amsterdamse Bos om het lustrum te vieren.

Bacchus Wijnfestival tovert het Amsterdamse Bos om tot het ultieme zomerfeest met wijn, eten en uiteraard muziek. Dit jaar wordt het lustrum gevierd tijdens twee bruisende weekends. Op 8, 9 en 10 juni en 15, 16 en 17 juni vindt de vijfde editie van het evenement plaats. Genieten blijft het credo, bezoekers krijgen bij de entree direct een wijnglas en kunnen zich een hele dag lang laven aan fantastische wijnen, fijne muziek en overheerlijke spijzen.

Kaarten à €15,- zijn online en bij deelnemende wijnwinkels verkrijgbaar. Ook zijn er diverse arrangementen verkrijgbaar. Een ‘Dik Voor Mekaar’ kaart geeft voor €50,- één dag entree, bij binnenkomst een glas gevuld met Crémant de Limoux en 10 munten voor eten en drinken. ‘Vier Dikke Vrienden’-kaarten geven voor €200,- vier personen entree, 40 munten en een fles Domaine Paul Pas Crémant de Limoux. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Meer informatie is te vinden op:  Bacchuswijnfestival.nl | Facebook | Twitter | Instagram

Foto: Max Kneefel

Foto: Max Kneefel

Schermafbeelding 2018-06-11 om 17.15.21

Reacties

comments